You are here

Mark

Markprov

Analys av förorenad mark är ett område som vuxit de senaste 10 åren i takt med ett ökat intresse och en skärpt miljölagstiftning. Förändrade riktlinjer har lett till att nya analyspaket har utvecklats. SYNLAB har ett stort urval av analyser för markprov med inriktning på att hitta föroreningar. Inom denna provkategori är det ofta viktigt med snabba analyssvar. Därför erbjuder vi expressanalyser på ett flertal av de vanligaste analyspaketen.

Nedan kan du söka i hela vårt utbud. Alla priser anges exklusive moms. Provberedningsavgift debiteras endast en gång per prov. Kemiska analyser och mikrobiologiska analyser behandlas alltid som separata prover. Du kan även ladda ner hela analyskatalogen och prislistan.

SYNLAB erbjuder flexibla transportlösningar från norr till söder.

Förutom de dagliga transporter som går från våra inlämningsställen runt om i landet kan SYNLAB även erbjuda transportlösningar arrangerade för just ert projekt.

 
Vi täcker hela Sverige.

Vi hämtar på kontoret eller direkt på siten. Landsbygd eller storstad? Det spelar ingen roll. Du bestämmer var och när. Proverna anländer till laboratoriet samma dag och kan därför svaras ut redan 07,00 dagen efter.

För mer information eller bokning av transport kontakta kundservice på telefon 013-25 49 20.

 

Expresstjänster

Expressanalyser
För ett antal analyser i framför allt mark men även i grundvatten, erbjuder SYNLAB expressanalys med extra snabb svarstid. För följande analyser erbjuds expressanalyser:

  • ORGNV
  • M10
  • PAH16
  • ALIF
  • AROM
  • BTEX

 
Vi erbjuder två olika expressalternativ:

  • Over Night
  • Ett dygn

 
Expressproverna måste bokas via SYNLAB:s expressbokningssystem. Detta är för att vi ska kunna ge er svarsgaranti. Expressprover bokas hos kundservice senast samma dag som proverna skickas in men det är alltid bra att vara ute i så god tid som möjligt för att få en garanterad plats i bokningssystemet. För prover som kommer in utan bokningsnummer garanteras ingen expressanalys.

Boka dina expresser på telefon 013-25 49 20.

Kontakta oss för mer information