You are here

Miljö och livsmedelsanalyser

 

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. Vi utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område. Vi är specialiserade inom vatten- och markanalyser och har bl a ett avancerat dioxinlaboratorium för rökgasanalyser. Utforska våra olika verksamhetsområden med länkarna i menyn till vänster. Utforska våra olika verksamhetsområden med hjälp av länkarna till vänster eller använd sökfunktionen nedan för att utforska vårt utbud. Du kan även välja att ladda ner vår analyskatalog och prislista.

Vi jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i våra kunders livsmedels- och dricksvattenproduktion. Vi gör laboratorieanalyser och egenkontrollprogram samt riktade konsulttjänster inom dessa områden. Vi jobbar för att slutkonsumenten ska kunna lita på att maten och dricksvattnet är kontrollerat och säkert. Utforska våra olika verksamhetsområden med hjälp av länkarna till vänster eller använd sökfunktionen nedan för att utforska vårt utbud. Du kan även välja att ladda ner vår analyskatalog och prislista.

Vi erbjuder ett brett spektrum av analyser inom våra fyra huvudområden vatten, livsmedel, fasta material samt luft. Använd sökfunktionen nedan för att utforska vårt utbud. Du kan även välja att ladda ner vår analyskatalog och prislista. För att vara uppdaterad på vårt utbud rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev, se ruta till höger. Du kan även välja att ladda ner vår analyskatalog och prislista.
 

Klicka här för att ladda ner vår analyskatalogPrislista